RUTES BTT

Les rutes Btt de la Trans Segarra han estat creades per gaudir d’una magnífica experiència en Btt. Pedalant entre castells, les rutes Btt són en general de força bon fer però incorporen alguns trams de senders. En cap cas són corriols excessivament tècnics; són petits trams d’enllaç entre camins de corriols fàcils, aptes fins i tot per fer en e-Bike. Corriols sense complicacions tècniques. En l’opció de 2 dies n’hi ha alguns; però en l’opció de 3 dies n’hi ha força, força més. Sigui com sigui, la ruta recorre un gran nombre d’elements d’interès. Castells, necròpolis ibèriques, pletes, pobles emmurallats,…

En tots els casos, s’hi inclou el transport d’equipatge entre allotjaments (no cal portar alforges) així com els allotjaments en règim de mitja pensió (també el sopar i nit prèvia al primer dia de ruta). També inclou visites als castells i a la ciutat romana d’Iesso, a més de la corresponent assegurança obligatòria.

 

OPCIONS.

Hi ha dues opcions de Ruta Btt: la de 2 dies i la de 3 dies. La de 2 dies transcorre principalment per la part septentrional de la Segarra, on hi ha la majoria de castells visitables. En l’opció de 3 dies s’hi afegeix una etapa per la vessant meridional, amb força més corriols i menys visites a castells.

Val a dir que hi ha l’opció d’incloure el dinar durant la ruta. També es poden llogar bicicletes de Btt, tant musculars com E-Bikes, a més del GPS (amb el carregador, brides, suport…).

En ambdues hi ha l’opció d’incloure el dinar durant la ruta.