RUTES FAMILIARS

Les Rutes Familiars són rutes pensades per gaudir en família. Pedalant entre castells, sense grans desnivells i amb recorreguts de 30 a 38 km / dia. Les Rutes Familiars no tenen cap complicació tècnica… En aquesta opció s’ha intentat configurar uns recorreguts fàcils, per intentar assolir el màxim de territori amb un gran nombre d’elements d’interès. Castells, necròpolis ibèriques, pletes, pobles emmurallats,…

RUTES FAMILIARSTanmateix, val a dir que cal que tants els adults com els infants tinguin un nivell mínim de bicicleta. Són recorreguts fàcils, per descomptat, però superiors als 30 km en totes les opcions. No és una ruta per mainada de 6 o 7 o 8 anys, que difícilment aguantaran un recorregut d’aquesta mena (i menys durant 3 dies). Per a infants de 10 o potser 9 anys, si estan força entrenats i van en bici freqüentment, és probable que puguin fer la ruta. Però per experiència, considerem que l’edat mínima hauria de ser 11 o 12 anys.

En tots els casos, s’hi inclou el transport d’equipatge entre allotjaments (no cal portar alforges) així com els allotjaments en règim de mitja pensió (també el sopar i nit prèvia al primer dia de ruta). També inclou visites als castells i a la ciutat romana d’Iesso, a més de la corresponent assegurança obligatòria.

OPCIONS.

Hi ha dues opcions de ruta familiar: la de 2 dies i la de 3 dies. En ambdues hi ha l’opció d’incloure el dinar durant la ruta.

També es poden llogar bicicletes de Btt, tant infantils com per adults, a més del GPS (amb el carregador, brides, suport…). Opcionalment, es pot contractar una nit extra, en règim de mitja pensió  (sopar, dormir i esmorzar). Finalment, es pot contractar un Guía durant la ruta, opcionalment.